fbpx
Finanțare 2018-04-27T12:30:32+00:00

FINANȚARE UȘOARĂ PENTRU
NOUA TA LOCUINȚĂ!

Pentru mulți dintre noi, achiziția unui apartament nou reprezintă cea mai valoroasă investiție din viața noastră. Dacă și voi vă numărați printre cei interesați de cumpărarea unei noi locuințe care să vă ofere confortul de care aveți nevoie, este important să luați în calcul câțiva factori esențiali precum opțiunile de finanțare care vor influența această decizie.

SPECTRUM APARTMENTS vine în întâmpinarea voastră cu oferte atractive în ceea ce privește metodele de finanțare prin intermediul cărora puteți achiziționa primele locuințe SMART din Iași.

PLATA CASH

V-am pregătit oferte tentante la plata cash a apartamentelor puse la dispoziția voastră în cadrul complexului. Cele mai calitative materiale de construcții și finisaje interioare precum și cele mai performante dotări SMART vor fi incluse în pachetele create special pentru voi în funcție de cerințele și nevoile voastre.

CREDIT IMOBILIAR

Pentru cei cărora le surâde ideea unei finanțări bancare care să le permită achiziția unui apartament nou, echipat exact așa cum își doresc pentru adoptarea unui stil de viață modern, oferim și opțiunea creditelor imobiliare. Această variantă clasică vă scutește de limitările creditelor care presupun existența unui istoric imobiliar sau de vârstă. În acest caz, garanția este reprezentată chiar de apartamentul nou achiziționat.

PRIMA CASĂ

Acum poți deveni proprietarul primei tale case chiar la Spectrum Apartments! Nu vorbim de orice casă, ci de primele apartamente SMART din Iași care pot fi cumpărate acum prin intermediul creditului Prima Casă. Prima facilitate a acestui program este dată de faptul că statul garantează 50% din împrumutul acordat de bancă, facilitând astfel procesul de creditare, prin asumarea unei cote substanțiale din riscuri.

Prima facilitate a acestui program este dată de faptul că statul garantează 50% din împrumutul acordat de bancă, facilitând astfel procesul de creditare, prin asumarea unei cote substanțiale din riscuri.

Conceput inițial pentru tineri, programul a devenit extrem de flexibil. Astăzi, poți achiziționa case și apartamente prin Prima Casă indiferent de limita de vârstă, prima condiție fiind nedeținerea în proprietate a unei locuințe prin acest program sau nedeținerea unui apartament cu suprafața mai mare de 50 mp, dobândit în orice alt mod decât prin Prima Casă.

Pentru oferte complete de finanțare pentru apartamente SMART din cadrul Ansamblului Rezidențial Spectrum Apartments, nu ezitați să ne contactați!