fbpx
Loading...
Locație 2018-05-25T07:04:48+00:00

LOCAȚIE

Pe Strada Beldiceanu din Iași, într-o zonă ultra-centrală cu amplasare foarte bună, cu acces facil la cele mai utile mijloace de transport în comun și la cele mai importante facilități din oraș pentru locuitori, punem bazele singurului Proiect Rezidențial Smart Home din Iași: Spectrum Apartments. Acesta este aproape de tot și de toate, fiind situat într-o zonă curată, cu multe spații verzi în împrejurimi și cu acces facil dinspre și către cele mai importante cartiere ale orașului.

DISTANȚĂ CONFORTABILĂ FAȚĂ DE PRINCIPALELE PUNCTE DE INTERES

Acest proiect oferă toate facilitățile unui trai civilizat, fiind la o distanță confortabilă față de principalele puncte de interes din oraș, punând astfel la dispoziția acestora toate ingredientele necesare pentru o viață socială confortabilă.

Situat la o altitudine mai mare față de alte atracții din centrul orașului, Complexul Spectrum Apartments oferă o vedere foarte bună asupra orașului. Viața în cadrul acestui complex rezidențial central oferă beneficii esențiale pentru locuitori, precum confortul unic, flexibilitatea și eficiența energetică. Aceste avantaje sunt oferite prin intermediul celor mai noi tehnologii smart puse la dispoziția locuitorilor.

LOCAȚIA IDEALĂ PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ MODERN

Aceasta zonă centrală este o locație excelentă pentru orice persoană interesată de un stil de viață modern. Spectrum Apartments pune la dispoziția cumpărătorilor din Iași toate facilitățile de ultimă generație necesare vieții cotidiene confortabile, flexibile și eficiente.

Achiziția unui apartament în cadrul celui mai nou proiect rezidențial din zonă și primul care vă oferă cu adevărat acces la o gamă completă de utilități smart home reprezintă o investiție durabilă pentru viitor. Locuitorii din cadrul Spectrum Apartments se vor putea conecta în doar câteva minute atât cu zona centrală a orașului cât și cu celelalte sectoare de interes din Iași.

TEHNOLOGII SMART PENTRU VIITOR

Arhitectura modernă și tehnologiile smart care pun în valoare aceste spații noi de locuit conturează toate condițiile unui adevărat proiect în care să vă placă să locuiți pe termen lung. În această locație centrală, aleasă special pentru a vă avantaja din toate punctele de vedere, veți putea beneficia de cât mai multe facilități smart pentru confortul și siguranța voastră și a familiei.

Investițiile permanente în echipamentele și facilitățile care asigură confortul, liniștea și siguranța locuitorilor, drumurile de acces bine amenajate și distanța avantajoasă pentru locuitori în raport cu cele mai populare puncte de interes din Iași recomandă acest proiect nou.

Deschiderea la drumurile principale și securitatea ridicată pentru locuitori în cea mai avantajoasă zonă de locuit din oraș vă oferă intimitatea mult dorită în apropierea de cele mai populare centre comerciale, zone de relaxare și altele de interes din Iași.