fbpx
Contact 2018-04-27T12:43:04+00:00

CONTACTEAZĂ-NE

Spectrum Apartments
Strada Nicolae Beldiceanu 5, Iasi
Telefon: 0757.904.904
Email: contact@spectrumapartments.ro

  Declar pe proprie răspundere că am luat la cunoștință de explicațiile, instrucțiunile, precum și de drepturile pe care le am potrivit articolelor 12 – 18 din Legea nr. 677 din 21.11.2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date: dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de ma adresa justitiei.
  In aceste conditii, declar că pun la dispoziție de bună voie, catre S.C. Health Care Store S.R.L datele personale constand in nume si prenume, adresa postei electronice, numarul de telefon, in scopuri de:

  Desfasurarea companiilor promotionale

  și îmi dau expres acordul pentru prelucrarea, în conformitate cu Legea 677, a datelor personale.
  Stiu ca am dreptul de a-mi retrage acordul in orice moment.

  * Va rugam sa bifati casutele pentru care sunteti expres de acord cu prelucrarea datelor Dvs personale.
  * Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai sus si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare.
  *Datele personale ale persoanei chestionate vor fi prelucrate pe o perioada strict necesara in scopul pentru care au fost colectate, si cel mult pe o perioada de 5 ani de la oferirea acordului.
  * Pentru exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute de articolele 12 – 18 din Legea nr. 677 din 21.11.2001, persoana chestionata se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa:
  Bucuresti, sector 2, Soseaua Mihai Bravu, Nr. 147-169, Bl. D5, Scara F, Etaj 1, Ap. 197 sau la e-mail contact@spectrumapartments.ro specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

  [recaptcha theme:dark]