fbpx
Loading...
Facilități 2018-05-25T07:18:24+00:00

PRIMUL PROIECT SMART HOME
ADEVĂRAT DIN IAȘI

Mai multe detalii

O locuință nouă este cu adevărat valoroasă atunci când nu reprezintă doar un simplu spațiu de locuit ci un cămin în care confortul, flexibilitatea, siguranța și eficiența energetică sunt la ele acasă. Acestea sunt principiile pe care se bazează conceptul Smart Home care stă la baza Ansamblului Rezidențial Spectrum Apartments.

În cadrul acestui proiect inovativ, îmbinăm cu adevărat tehnologiile de ultimă generație pentru a asigura cel mai bun confort pentru voi, cei care doriți să adoptați un stil de viață modern la voi acasă. Arhitectura modernă și tehnologiile smart care pun în valoare aceste spații noi de locuit conturează toate condițiile unui adevărat proiect în care să vă placă să locuiți pe termen lung. 

Într-o locație ultra-centrală, aleasă special pentru a vă avantaja din toate punctele de vedere, la Spectrum Apartments veți putea beneficia de o gamă variată de facilități smart care asigură confortul și siguranța voastră și a familiei. Apartamentele vor fi împărțite în 2 tronsoane care vor fi însoțite de câte un lift pentru fiecare tronson, regimul de înălțime fiind de P+6.

Investițiile permanente în echipamentele și facilitățile inteligente, drumurile de acces bine amenajate și distanța avantajoasă pentru locuitori în raport cu cele mai populare puncte de interes din Iași recomandă proiectul nostru în fața voastră, a persoanelor care vă doriți un stil de viață modern, flexibil și confortabil chiar la voi acasă.

MANAGEMENTUL ENERGIEI

Beneficiul vostru principal în acest caz se referă la costurile operaționale scăzute care rezultă din economia energiei. Iluminarea și încălzirea pornesc doar atunci când este necesar, în funcție de timp, prezența efectivă, economisind astfel energie și bani.

CONTROLUL SISTEMELOR DE ILUMINAT

Iluminatul poate fi controlat în mod automat în funcție de intensitatea luminii naturale, menținând astfel un nivel minim specificat în fiecare loc şi reducând consumul de energie (doar sursele de lumină necesare rămân aprinse).

SISTEME DE SECURITATE PERFORMANTE

Puteți arma sistemul de securitate de oriunde din lume dacă sunteți conectați cu telefonul mobil la Internet. Puteți deschide ușa de la intrare direct din telefon sau arma sistemul perimetral de securitate fără interdicții cu privire la mișcările efectuate prin casă. Puteți afla ce geam este deschis în orice moment și de oriunde, factor avantajos în special atunci când nu sunteți acasă.

CONTROL HVAC

Vă oferim variante multiple de setare a confortului termic: vara-iarna, zi-noapte, buton de confort care permite pornirea căldurii indiferent de setările de mai sus în cazul în care ajungeți mai devreme acasă, un program de vacanță care poate fi utilizat atunci când se dorește un nivel minimal de căldură în apartament și cu o zi înainte de sosire prin activarea butonului de confort pentru pornirea căldurii de la distanță.

CONTROL AUDIO / VIDEO

Sistemul audio-video poate fi conectat astfel încât să se poată accesa de pe orice device sau canal TV. Se pot monta, la cerere, panouri de comandă audio-video în fiecare dormitor, în living, în bucătărie cu acces atât la echipamentele audio-video cât și la un eventual server dacă acesta există în cadrul locuinței.

INTEGRAREA ELECTROCASNICELOR

Sistemul poate integra orice tip de produse electrocasnice din noua generație. Acum este posibil, de exemplu, să controlați expressorul, cuptorul, mașina de spălat vase sau rufe doar de pe telefonul mobil.

CONTROL DE LA DISTANȚĂ ȘI MONITORIZARE

Toate aceste funcții pot fi controlate, monitorizate și semnalizate prin intermediul unui sistem unitar fără a fi necesare centre de control suplimentare.