fbpx
Loading...
Avantajele tale 2018-05-04T10:58:37+00:00

CĂMIN PRIMITOR

Spectrum Apartments este primul proiect Smart Home adevărat din Iași, creat din dorința de a acoperi nevoile voastre, a celor care vă doriți să cumpărați o locuință nouă în care totul să fie pus la punct pentru voi într-o manieră inteligentă.

Mai multe detalii

Tehnologii de ultimă oră

Achiziția unui apartament în cadrul celui mai nou proiect rezidențial din zonă și primul care vă oferă cu adevărat acces la o gamă completă de utilități smart home reprezintă o investiție durabilă pentru viitor. Integrarea sistemului KNX în cadrul apartamentelor vine în întâmpinarea proprietarului, alături de cele mai inteligente funcționalități.

Cum ar fi să interacționezi cu casa ta?

Un alt factor important de luat în considerare este noul device KNX-IoT care oferă integrarea cu un asistent vocal sau alte echipamente de la marile brand-uri.

Oaza de liniște, relaxare și tehnologie

Variantele cu jocuri de lumini disponibile în diverse zone ale apartamentelor și setarea acestora în funcție de necesități (aprinderea / stingerea automată a luminilor la lăsarea serii / venirea dimineții) și accesul la acestea de pe orice dispozitiv sau întrerupătoare KNX inteligente sunt, de asemenea, avantaje de care puteți beneficia ca și viitori cumpărători de Apartamente Smart.

Locație centrală

Localizat la doar 4 minute de Palatul Culturii și de Centrul Comercial Palas și la doar 8 minute de Parcul Copou, acest proiect oferă toate facilitățile unui trai civilizat, fiind la o distanță confortabilă față de principalele puncte de interes din oraș. Doar 11 minute îi despart pe locuitorii acestei comunități moderne de Aeroportul Internațional din Iași, punând astfel la dispoziția acestora toate ingredientele necesare pentru o viață socială confortabilă.