fbpx
Termeni și condiții 2018-04-23T16:12:05+00:00

TERMENI ȘI
CONDIȚII

Vă mulțumim că ați accesat website-ul www.spectrumapartments.ro. Accesarea acestuia implică informarea și acceptul dumneavoastră cu privire la Termenii și Condițiile aferente folosirii acestuia în cele mai bune condiții. Recomandăm parcurgerea cu atenție a tuturor informațiilor menționate.

Prin utilizarea acestuia sau / și al oricărui alt tip de serviciu pus la dispoziția dumneavoastră se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului. În situația în care există termeni și / sau condiții cu care nu sunteți de acord, aveți dreptul de a înceta utilizarea acestuia în orice moment. Accesul utilizatorilor în cadrul website-ului este gratuit.

Informațiile prezentate în cadrul acestor pagini web sunt cu titlu informativ. Procesul de achiziție a imobilelor prezentate se va realiza în urma parcurgerii pașilor necesari pentru semnarea documentelor necesare. Toate informațiile din cadrul acestui website vă sunt furnizate fără acordarea vreunei garanții, expresă sau sugerată.  Nu garantăm exactitatea, caracterul complet sau obiectivitatea datelor care apar în cadrul paginilor web.

Vă recomandăm să analizați periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și Condițiile prezentate în forma lor actualizată. Ne rezervam dreptul de a modifica și prețurile afișate pe site atunci când considerăm acest lucru ca fiind necesar.

EXCLUDEREA RĂSPUNDERII

www.spectrumapartments.ro nu va fi considerat răspunzător în vreun fel pentru niciun tip de prejudiciu care ar putea rezulta din folosirea sau incapacitatea de utilizare corectă a informațiilor sau datelor prezentate în cadrul site-ului. Nu suntem responsabili în niciun fel pentru apariția erorilor sau a omisiunilor referitoare la conținut care ar putea conduce la orice tip de neplăceri pentru utilizatori.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului precum și conținutul din cadrul paginii web fără niciun fel de notificare prealabilă.  Forma în care este oferit site-ul nu include garanții de niciun fel. Informațiile prezentate au scop pur informativ, fără caracter angajant sau de altă natură pentru proprietarul site-ului.

Dezvoltatorii își rezervă dreptul de a aduce modificări de orice natură proiectului și paginii web www.spectrumapartments.ro. Toate imaginile incluse în site sunt cu titlu de prezentare și pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI

În cadrul website-ului, pot fi incluse în orice moment legături către pagini web care aparțin unor terțe părți. Prin accesarea acelor pagini web, înțelegeți și acceptați termenii si condițiile care le guvernează. Acceptarea informațiilor din cadrul acestui document presupune acceptarea implicită a faptului că nu ne asumăm răspunderea pentru controlul conținutului terțelor site-uri.

Prin urmare, www.spectrumapartments.ro nu își asumă nicio responsabilitate față de vizitatori cu privire la informațiile de orice natură conținute de acest website sau de cele care aparțin terțelor părți.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Tot conținutul website-ului www.spectrumapartments.ro (textele, imaginile, grafica, orice tip de simboluri, scripturi, programe și alte informații sau date) reprezintă proprietatea deținătorului acestui domeniu, drepturile de proprietate intelectuală făcând parte din categoria celor protejate de lege.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau transmiterea acestor informații în acest format sau incorporate în orice tip de material fără solicitarea și obținerea acceptului administratorului website-ului în prealabil.

FORȚA MAJORĂ

www.spectrumapartments.ro nu poate fi făcut responsabil pentru nicio întarziere sau eroare, rezultând direct sau indirect în situații care nu depind de voința noastră. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic, lipsa funcționării conexiunii la Internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, erorile de operare precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația in vigoare.